Qui som

Mestres artesans desde 1937

Els nostres inicis…

Ca la Cova neix a Vimbodí i Poblet el 1937 a mans de l’Anselmo i la Ramona, matrimoni. 
L’Anselmo pilotant el ramat juntament amb el Vigila” (gos d’atura molt estimat) , i també cuidant de les vaques. La Ramona al capdavant de la botiga oferint els propis productes de proximitat.  
La segona generació arriba el 1987 a mans de la Maria Teresa, la filla petita. Ella s’endinsa a l’obrador per oferir també oferir varietat en acurades elaboracions. 
El 2012 el negoci passa a mans de  la tercera generació, la Natàlia, filla mitjana de la Maria Teresa i l’Antonio. Ella decideix seguir amb la nissaga familiar, i afegeix el toc d’autor que defineix molt bé el seu caràcter. També decideix anar recuperant alguns embotits i curats que tant agradaven a l’Anselmo. 

 

 

 

A Ca la Cova, som Mestres Artesans Alimentaris

de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria des de l’any 1937.

És un negoci familiar nascut a Vimbodí i Poblet, actualment està regentat per
la tercera generació, la Natàlia, Mestra Artesana Alimentària que ha continuat les arrels del negoci familiar i, compta amb una experiència
professional de més de 30 anys d’ofici.

 

Premis i reconeixements

PRESTIGI  – Al 2012 Ca la Cova va rebre la qualificació com a empresa artesanal alimentària de la Generalitat de Catalunya.
 – Al 2012 el projecte Ca la Cova rep el premi a la emprenedoria de la Diputació de Tarragona.
 – Al 2018 Ca la Cova és guardonada per la Cambra de Comerç de Reus per la seva trajectòria empresarial.

Que oferim

Productes frescs i de qualitat

Ingredients de Proximitat

Creativitat a la vostra taula