Que fem

EL NOSTRE COMPROMÍS DEL DIA A DIA

 

A Ca la Cova elaborem amb molta cura, tots el nostres productes estan fets artesanament amb carns de proximitat i de primera qualitat. Cuidem des de les elaboracions mes antigues, fins a les mes creatives.
Diàriament preparem des de carns fresques saludables, divertides i de fàcil cocció, indicades per les presses del dia a dia, fins a d’altres que necessiten coccions més acurades.
Fem embotits des de els més tradicionals fins a més innovadors. Dels cuits fins als curats , dels de tota la vida, als reinventats o creatius, donant pas a experimentar noves sensacions al paladar.
La nostra empatia ens deix conèixer als clients que ens visiten, els escoltem i els assessorem, aprenem junts i això ens ajuda a oferir productes encertats.

 

Ca la Cova participa activament en diferents fires artesanes i de productes autòctons. També col·labora en diferents esdeveniments fent cuina en directe, o tallers per a totes les edats. Ca la Cova obre les portes de l’obrador a diferents visitants encuriosits per l’ofici, tot ensenyant-los alguna creació de les que ofereix. També forma part de Fet a la Conca, un cooperativa formada per 12 artesans alimentaris la qual compta amb una botiga de productes propis entre d’altres productors al Monestir de Poblet.